У середу, 14 грудня 2016 року, третій день тижня професійної майстерності: «Кращий за професією» у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» розпочався з відкритого уроку у групі №26 на тему: «Обслуговування під час різноманітних свят» з предмета «Організація обслуговування відвідувачів у ресторанах», який проводила викладач спецдисциплін вищої категорії, старший викладач, голова методичної комісії викладачів, майстрів виробничого навчання з професій: «Кухар; продавець продовольчих товарів, офіціант» Черненко Л. Ф.
Завдяки комп’ютерним технологіям, запровадженим цік
... Читати далі »
Другий день тижня професійної майстерності «Кращий за професією» серед майбутніх кухарів, продавців продовольчих товарів та офіціантів, 13 грудня 2016 року , у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» розпочався зі своєрідної акції: «Купуй березанське! Підтримуй виробника ліцею!» Різноманітна випічка з дріжджового тіста, представлена учнями груп №№ 13, 33 під керівництвом майстрів виробничого навчання: Висоцької Н. Ф., Дзень Т. І., Ляльки С. М., викликала інтерес та захоплення не лише працівників навчального закладу учнів, а й гостей, роботодавців: Арбатських С. В., Волошина М. Г.
З 12.12.2016 року в ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» розпочався тиждень професійної майстерності «Кращий за професією». Учні, які навчаються за професією: «Кухар; продавець продовольчих товарів; офіціант», урочисто відкрили Тиждень, підготували цікаві і змістовні стіннівки («Я – кухар», «Кухарське мистецтво», «Найкраща професія», «Втілення солодких мрій», «Візажне оформлення страв» тощо.)
Виставка-конкурс святкової та обрядової випічки: «Хліб в обрядах, піснях, звичаях українського народу» мала неабиякий
... Читати далі »