У середу, 14 грудня 2016 року, третій день тижня професійної майстерності: «Кращий за професією» у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» розпочався з відкритого уроку у групі №26 на тему: «Обслуговування під час різноманітних свят» з предмета «Організація обслуговування відвідувачів у ресторанах», який проводила викладач спецдисциплін вищої категорії, старший викладач, голова методичної комісії викладачів, майстрів виробничого навчання з професій: «Кухар; продавець продовольчих товарів, офіціант» Черненко Л. Ф.
Завдяки комп’ютерним технологіям, запровадженим цікавим формам і методам навчання, педагог формувала в учнів підприємницький тип мислення та досліджувала разом зі своїми вихованцями вимоги до сучасного фахівця сфери ресторанного бізнесу.
Опісля занять проходило обговорення цікавої презентації учнівського проекту: «Обрядові страви українців на Святий Вечір», підготовленої учнями групи № 16 під керівництвом майстра виробничого навчання Дзень Т. І.
У цей же день проходило позачергове засідання методичної комісії викладачів, майстрів виробничого навчання з професій: «Кухар; продавець продовольчих товарів, офіціант», на якому було проаналізовано відкритий урок, зазначений вище, інші заходи Тижня.