1. Доцяк В.С. Українська кухня.
2. Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування.
3. Старовойт Л. Я. Кулінарія.
4. Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування.
5. Косовенко С.М. Технологія приготування їжі.
6. П'ятницька Н.О. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.
7. Архіпов В.В.Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані.
8. Кисликов В.Ф. Будова й експлуатація автомобілів.
9. Правила дорожнього руху 2017
10. Шаповаленко О.Г. Основи електричних вимірювань.
11. Сидоренко В.К. Технічне креслення.
12. Винокурова Л. Е. Основи охорони праці.
13. Дудніков А. А. Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання.