У ліцеї провели майстер-клас від столичного кухаря
Цікава і водночас корисна для учнів подія днями відбулась у ліцеї. В гості завітав випускник закладу Святослав Лялька разом зі своїм другом Едуардом Канаряном.
Хлопці вже тривалий час працюють у Київських ресторанах: Святослав – адміністратором, а Едуард – шеф-кухарем, а також знаються на обслуговуванні виїзних бенкетів та корпоративів, тож їм було що розказати та показати своїм наступникам. Гості провели майстер-класи з приготування гарячих страв з м’яса та холодних закусок з банкетною подачею. Вони показали, як готувати та презентувати качину грудку з оливками та ягодами, мармурову телятину з гарніром, курячу грудинку з гарніром, робили роли з буряка, буряк в мармеладі, козячий сир з пеплом та інші делікатеси.