Головна » 2018»Лютий»19 » 19.02.2018 Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
15:34
19.02.2018 Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
19 лютого 2018 року в рамках проведення місячникаметодичної роботи у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» було проведено відкритий урок виробничого навчання у групі № 13, які навчаються за професією «Кухар; продавець продовольчих товарів» на тему: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього».
Під керівництвом майстра виробничого навчання Ляльки Світлани Михайлівни учні готували прісне тісто та робили пельмені, вареники, чебуреки.
Вироби з прісного тіста як більш давні, ніж вироби з дріжджового тіста, і були більш поширені. Але поступово прісне тісто було витіснено дріжджовим. Хоча на відміну від дріжджового прісне тісто можна приготувати дуже швидко, що є безсумнівною гідністю, особливо в наше стрімке століття.