П`ятниця, 14.08.2020, 14:22

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:26
Урок з кулінарії видався вдалим!!!

У сучасній українській кухні набули визнання закуски, розміщені на скибочці хліба, - бутерброди (накладанці), які можна довільно комбінувати. Це і стало стимулом у виборі теми відкритого уроку з предмета «Технологія приготування їжі».  

Тому 10 березня 2016 року в ході тижня кухарів викладачем спецдисциплін Черненко Л. Ф. було проведено відкритий урок за темою «Технологія приготування бутербродів» (розділ «Технологія приготування холодних страв і закусок»).

Лариса Федорівна розповіла учням групи № 23 багато цікавого й нового: який саме хліб використовується для приготування бутербродів, на які основні групи вони поділяються, основні вимоги до якості бутербродів, їх естетичне оформлення.

Учні вкотре довели, що, маючи фантазію та естетичний смак, володіючи таємничістю впливу смакових компонентів їжі на емоційну сферу людини, можна створити справжні шедеври кулінарної майстерності.

Переглядів: 371 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031