З 11 по 15 грудня 2017 року у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» триває тиждень професійної майстерності по підготовці кухарів, продавців продовольчих товарів, офіціантів. Основна мета проведення тижня: виховати любов до обраної професії, поглибити знання учнів, почуття відповідальності та взаємоповаги.
В понеділок, 11 грудня відбулося відкриття тижня. На уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Лялькою Світланою Михайлівною учні групи № 13 готували вареники з капустою, сиром, картоплею, вишнями. А на великій перерві була організована та проведена ярмарка-продаж різних смаколиків: пиріжки: з маком, сиром, капустою, яблуками, грибами, вареники, різноманітні тістечка.