П`ятниця, 19.04.2024, 20:31

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:55
Перемога у VI Міжнародному мовно-літературному конкурсі

Другий рік поспіль учениця ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» Богданова Юлія стає переможцем загальнонаціонального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка серед учнів ПТНЗ (диплом II ступеня).

Педагогічний та учнівський колективи щиро вітають ученицю ІІ курсу Богданову Юлію з перемогою і зичать їй нових творчих злетів, здобутків і досягнень!

При спілкуванні з Юлією складається враження, що ця сором’язлива, добра, усміхнена дівчина прагне від щирого серця дарувати свій талант та вміння людям. Вона володіє винятковою властивістю радувати оточуючих перлинами власної душі та хисту; має широке коло інтересів, захоплень, уподобань.

Прагнення постійно удосконалюватися, багато працювати над підвищенням свого інтелектуального рівня дає можливість Юлії досягнути неабияких результатів. Вона є призером багатьох мовно-літературних конкурсів, олімпіад, активним учасником інтелектуальних ігор.

Можливо, прагнення бачити красу в усьому, творити прекрасне і стало втіленням мрії: стати в майбутньому кваліфікованим майстер-шефом кухарської справи.

Окрім захоплення літературою, учениця – лідер учнівського самоврядування навчального закладу. Старанно і наполегливо виконує обов’язки голови учнівської ради.

Давно відома істина: «Неталановитих дітей не буває. Потрібно лише вчасно помітити цей талант та допомогти розвинутися йому». Творча особистість – це той колос, що, налившись силою любові та віри у власні сили, дарує радість та натхнення і собі, і людям!

То ж, щиро віримо, що талант, який доля подарувала Юлії, і надалі буде примножуватися та розвиватися, щоб палати яскравою зіркою на радість людям, на добру працю, на благо Батьківщини, рідної Київщини.

Переглядів: 524 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930