П`ятниця, 26.04.2024, 17:01

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


08:41
Обласний семінар старших майстрів

         29 жовтня 2015року на базі ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» відбувся обласний семінар старших майстрів, на який прибули старші майстри двадцяти навчальних закладів професійно-технічної освіти ПТНЗ Київської області. 

         Відкрила семінар Стасєєва Марина Адріївна, заступник директора  навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області. Тоді  запросила до слова представників адміністрації ліцею: Г. О. Мислик, заступника директора з навчально-виробничої роботи та Г. О. Школьну,  заступника директора з навчально-виховної роботи, які розповіли про історію, здобутки та досягнення  навчального закладу.

         У ході семінару було висвітлено питання  нормативно-правового забезпечення організації навчально-виробничого процесу у ПТНЗ, організації  виробничої діяльності навчальних закладів, вимог до атестації старших майстрів на відповідність займаній посаді тощо. Було зроблено акцент на алгоритмі дій керівника щодо організації виробництва та переддипломної практики учнів.

        На семінарі виступили: В. В. Брезіцька – методист НМК ПТО у Київській області; Ю. Б. Джура – старший майстер ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей»; І. І. Полтавець – старший майстер ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО»; А. Ф. Нетреба – методист навчально-методичного кабінету ПТО у Київській області; М. А. Стасєєва – заступник директора НМК ПТО у Київській області.

         Методист навчально-методичного кабінету ПТО у Київській області А Ф Нетреба у своєму виступі наголосив на ролі майстра виробничого навчання у забезпеченні безпечних умов праці і навчання учнів.

         Старші майстри обмінювалися думками, ділилися досвідом роботи, висловлювали свої зауваження та пропозиції.

          Такі зустрічі є доцільними та ефективними, тому що мають на меті не лише висвітлювати нові сучасні підходи до роботи старшого майстра, а й дають поштовх до самовдосконалення та поліпшення  професійного рівня.

Категорія: Конкурси і фестивалі | Переглядів: 625 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031