Середа, 24.04.2024, 19:38

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:04
Обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ, що навчаються за професією «Кухар»

18 лютого 2014 року на базі ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ, що навчаються за професією «Кухар».

В цей день до навчального закладу завітало 16 учасників конкурсу та їх наставників.

Також, на конкурс було запрошено  гостей, серед яких: заступник міського голови Березанської міської ради Іващенко Н. С., директор ДЗ «Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Київській області» Зубець В. О., методист ДЗ «Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Київській області» Радзіховська Л. А., директор Березанського міського центру зайнятості Євко І. І. та інші поважні осіб.

Під час урочистого відкриття конкурсу було проведено жеребкування, відповідно до якого учасники займали свої робочі місця.


Конкурс проходив у ІІ етапи: практичний, у якому учні мали змогу продемонструвати свої вміння, проявити творчість у приготуванні конкурсних страв: котлети «Марічка» з гарніром та овочевого салату, а також теоретичний, де конкурсантам необхідно було відповісти на 40 тестових питань.

Кожен з учнів намагався показати найкращий результат, але призові місця здобули лише 5 конкурсантів:

 

1 місце – Михайлішин Олександр Віталійович, ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище».

 

2 місце – Мурзак Віталій В’ячеславович, ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» та Хлібник Валентин Валентинович, ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище».

 

3 місце – Кузьменко Євгеній Васильович, ДНЗ «Згурівський професійний ліцкй» та Гарабажіу Юлія Миколаївна, ДНЗ «Богуславський центр професійної освіти».

 

Директор Державного навчального закладу «Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Київській області» Зубець В. О. та голова журі конкурсу Кашперська О. А. вручили переможцям та учасникам конкурсу дипломи та цінні подарунки.

На завершення свята з вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор  ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей», а учні ліцею виступили з концертною програмою.


Категорія: Конкурси і фестивалі | Переглядів: 797 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728