П`ятниця, 26.04.2024, 14:04

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:19
«Майстер і я – спортивна сім’я»

«Майстер і я – спортивна сім’я»

   Саме під таким гаслом 3 грудня в ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» відбулося спортивне свято з нагоди Дня збройних сил України, яке організували  викладач фізичної культури Волошина С. В.  та керівник фізичного виховання Сергієнко В. Г. Спортивний захід зібрав ліцеїстів та їхніх наставників в оновленій спортивній залі. Змагання проходило між двома командами «Чемпіон» (група № 12), майстер виробничого навчання Шевченко В. Г. та «Олімпійці» (група № 22) майстер виробничого навчання Кирпа М. Г.

   Учасники команд продемонстрували свої знання та вміння, силові якості, кмітливість та спритність у різноманітних конкурсах. Капітанами команд були майстри груп, які разом з ліцеїстами приймали участь у змаганнях. Це надавало сили і впевненості учням, адже з ними були їхні наставники. Вболівальники отримали від змагань велике задоволення, тому що поряд зі серйозними конкурсами такими як: «Дартс», перетягування канату, «Кращий воротар», конкурс «Моя майбутня професія – водій»,  «Хто назве більшу кількість видів спорту», були і веселі, жартівливі – це «стрибки в мішках» та інші. Особливо підняв настрій танцювальний конкурс, де хлопці показали свою майстерність у таких танцях як – рокен-рол, гопак, ламбаду та навіть танець маленьких лебедів з балету «Лебедине озеро». З роллю ведучих гарно справились Роскокоха Артем та Яковлєва Аліна, виконував роль головного судді - Чорний Олександр. Музичні привітання пролунали від Кондратюк Ярослави та Панталій Анни.

   Судді, підвівши загальні підсумки змагань, визначили переможця, яким стала  команда «Чемпіон»- група № 12. Голова журі – директор ліцею Варакін М. В., вітаючи учасників заходу, наголосив на важливість занять спортом та ведення здорового способу життя.
 

   Від імені всього учнівського колективу висловлюємо щиру подяку Новіковій Аллі Володимирівні, голові «Фонду громади міста Березань», яка була одним із організаторів ремонту спортивної зали. Алла Володимирівна і на сьогодні частий гість ліцею, вона продовжує здійснювати мрії ліцеїстів – мати хорошу спортивну базу.

 

 

 

Переглядів: 582 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031