Четвер, 25.04.2024, 03:23

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:14
Ліцей відкрив двері для усіх бажаючих отримати професію

11 травня 2017 року у ДНЗ "Березанський професійний аграрний ліцей" було проведено День відкритих дверей. 

Зазирнути хоча б краєчком ока до "майстерні" з кожної професії, дізнатися про ази підготовки з них, зустрітися з тими, хто ділиться своїм досвідом з учнівською молоддю... Такі, мабуть, були думки старшокласників загальноосвітніх шкіл м. Березань, які прибули до ліцею в цей день разом зі своїми наставниками-класними керівниками. 

Працівники та учні ліцею радо зустрічали та вітали таких бажаних гостей! Адже саме ті з них, хто виявить бажання тут навчатися, мають гідно продовжувати і примножувати славу та прекрасні традиції навчального закладу.  

З вітальним словом звернулася до присутніх в. о. директора ліцею Джура Ю. Б., яка зокрема, наголосила на тому, що вибір професії є вибором майбутнього, є кроком до життєвих успіхів, злетів та перемог.

У продовж заходу демонструвалися презентації: про досягнення, здобутки учнів закладу з певної професії, про конкурси професійної майстерності, про учнівське дозвілля тощо.

В етнографічному музеї ліцею, який відвідали учні шкіл, викладпч історії та правознавства Малещенко Л. Г. провела цікаву і змістовну екскурсію. Діти дізналися про надзвичайно цікаву історію окремих експонатів та поновлення експозицій.

Не менш цікавим було і відвідування оновленої спортивної зали навчального закладу. Приємною несподіванкою для відвідувачів стало проведення майстер-класу з випікання млинців у новій лаболаторії з підготовки кухарів. Учениця групи № 16 Батюк Катерина, як справжній "віртуоз", швидко і вправно зуміла не лише підготувати смачні млинці, а й запросити всіх бажаючих поласувати ними і насолодитися справжніським українським узваром!

Інші майстер-класи, які проводилися: викладачем спецдисциплін Осадчою В. І., майстрами виробничого навчання: Бойком В. О., Дзень Н. В., Телегузом Ф. М., Назарком О. В., сприяли розвитку інтересу до "мистецтва кухарів", особливостей навчання володінню легкового і грузового вантажного автомобіля, процесів професійного становлення майбутніх електромонтерів та кроків - до неперевершеної краси, яку демонструють майбутні офіціанти...

Зустрічі з учнями шкіл добігали до свого завершення, але багато з них не поспішали розходилися по домівкам: ділилися враженнями від побаченого, висловлювали думки з приводу почутого, вели розмови з третьокурсниками. 

Є надія, що частина учнів, яка побувала у ліцеї в День відкритих дверей, уже найближчим часом зможе долучитися до духовного і професійного зростання спільного закладу, здійснить правильний вибір у своєму житті. А слова великого педагога Ушинського К. Д.: "Якщо ви вдало виберете працю і вкладете в неї свою душу, щастя саме вас знайде", нехай стануть дороговказом дітям, їхнім батькам і наставникам. 

 

Переглядів: 412 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031