П`ятниця, 29.03.2024, 00:58

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:00
ІНФОРМАЦІНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД на тему: «ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»

19.10.2017 р. у Державному навчальному закладі «Березанський професійний аграрний ліцей» було проведено інформаційно-просвітницький захід на тему: «Протидія торгівлі людьми», присвячений Європейському дню боротьби із торгівлею людьми.

Наталія Вячеславівна Баліцька, - соціальний педагог ліцею, розповіла учням стосовно об`єктів торгівлі «живим товаром», а також механізмів торгівлі людьми, якими злочинці користуються у своїх неправомірних діях. Було акцентовано увагу дітей на поповненні знань, формуванні ставлення та навичок щодо запобігання попадання в ситуацію торгівлі людьми. Учнів було проінформовано про суб`єкти Національного механізму взаємодії (згідно із ЗУ «Про торгівлю людьми»).

На зустріч із ліцеїстами також було запрошено головного спеціаліста служби у справах дітей та сім`ї Лесю Олександрівну Верес, яка продемонструвала учням відеофільм на дану тематику. Після перегляду дітям було надано роздатковий матеріал про те, куди можна звертатися про допомогу (психологічну, медичну, юридичну та ін.), якщо людина опинилася в ситуації, пов`язаній із загрозою потерпіти від торгівлі людьми.

Також до ліцею було запрошено лейтенанта поліції Переяслав-Хмельницького ВП Юлію Валентинівну Курлюк та лейтенанта поліції Березанського ВП Олександру Олександрівну Григор`єву. Предстаники правоохоронних органів розповіли учням про те, яким чином відбувається боротьба із злочинцями, пов`язаними із торгівлею людьми, яке можливе покарання на законодавчому рівні. Юлія Валентинівна розповіла ліцеїстам про реальний випадок, який був пов`язаний із вербуванням жінок до занять проституцією. Наприкінці представники поліції надали всім присутнім контакти, по яким можна звертатися із проблемами, пов`язаними з торгівлею людьми.

На завершення Баліцька Н. В. закликала учнів бути обережними по відношенню до себе, а також бути небайдужими по відношенню до біди інших людей.

Переглядів: 431 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031