П`ятниця, 19.04.2024, 15:42

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:13
Граємо. Змагаємось. Перемагаємо…
Граємо. Змагаємось. Перемагаємо… 

Ранок 12 лютого 2013 року видався похмурим, туманним, мокрим: поперемінно йшов то дощ, то сніг. Але жодні погодні умови не були завадою для поїздки на довгоочікуваний обласний конкурс агітаційних команд, який відкладався тричі. І нарешті команда учасників у кількості восьми учнів ліцею відправилася в місто Біла Церква, щоб позмагатись з конкурсантами 22-х професійно-технічних навчальних закладів Київської області.

Команда ліцеїстів під назвою "Майбутнє покоління" була готова рішуче вступити в боротьбу із суперниками, адже готувалась довго, добросовісно і завзято. Досвідчені і вимогливі керівники команди Джура Ю. Б. та Дмитренко Н. М. «спуску»  не давали ні собі, ні учням: складали сценарій, записували музичний супровід, систематично проводили виснажливі репетиції – працювали на позитивний результат. До роботи  залучалися кінооператор,  працівники міського спорткомплексу, будинку культури; було закуплено одяг та все необхідне для виступу команди.

Конкурс проводився на базі ДНЗ  "Білоцерківське професійно-технічне училище ім. Поповича" куди прибули і наші учасники: Панамарь Вікторія (13 група), Микитченко Руслана (13 група), Загорулько Евеліна (13 група), Шаповал Андрій (12група), Зінченко Олександр (12 група),                    Юркевич Олександра (23 група), Хроленко Юлія (23 група), Богатир Владислав (21 група). Не гаючи часу, вони швидко готувалися до виходу на сцену. І ось, нарешті, конкурсанти – наодинці з глядачами і суворим журі. Звучать перші акорди, включається презентація, починається виступ, який триває 11хвилин. Все пройшло на одному диханні і, здається, –  все вдалося.

Але яким буде вердикт журі – невідомо… Адже  із-за неблагоприємних погодних умов ми змушені були повертатися додому так і не дочекавшись закінчення конкурсу.

Вдома з нетерпінням чекали результати. Через день нам сповістили приголомшливу новину: ми стали переможцями і здобули друге місце після команди ДНЗ "Білоцерківське ПТУ ім. Поповича"!

 Ця перемога є доказом того, що тільки при сумлінній праці, у єднанні всіх учасників навчально- виховного процесу можливий  такий бажаний успіх.     

Категорія: Конкурси і фестивалі | Переглядів: 690 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728