Субота, 20.04.2024, 10:58

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:56
Герої сучасності. Київщина

26 квітня у залі Київської міської організації Товариства сприяння обороні України було проведено ІІ етап Обласного пошуково-краєзнавчого проекту «Герої сучасності. Київщина».  Близько 200 осіб були присутніми на конференції. Це педагоги та учні закладів професійно-технічної освіти Київської області. Згадували про кожного героя нашого часу – живого чи мертвого - говорили з гордістю та захопленням, адже хоробрість та сміливість – це невід'ємна складова героїв АТО, Автомайдану, волонтера.

Справжніми витворами мистецтва стали карти «Єдина Україна», виготовлені колективами закладів професійно-технічної освіти Київської області та представлені на виставці «Єдина Україна». Матеріалами для виготовлення даних шедеврів стали гіпсокартон і метал, дерево і текстиль, макаронні вироби і продукти харчування, бісер і стрічки – усе, з чим працюють майбутні кваліфіковані робітники.

ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» також долучились до виставки, виготовивши  макет України з різнокольорових серветок.

                                                          

Сльози радості за живих і сльози скорботи за тих героїв України, кого вже немає з нами, радість і смуток  переповнювали кожного в залі. Згадували героїв АТО, героїв Автомайдану, волонтерів, випускників та батьків учнів закладів професійно-технічної освіти регіону, їм присвячували поезії і пісні; за них молилися у щирій молитві…

По завершенні заходу усі учасники конференції були нагороджені сертифікатами за участь у заході та дипломами за творче і креативне втілення ідеї єдності України через виготовлення карти «Єдина Україна».

                                                              

Висловлюємо слова щирої вдячності за підтримку і допомогу директору департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Вірі Борисівні Роговій

Переглядів: 358 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30