П`ятниця, 26.04.2024, 07:48

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


07:56
День Святого Валентина

Шлях до серця

День Святого Валентина, а ще ми називаємо його Днем закоханих, є одним з найулюбленіших і найромантичніших свят молоді у всьому світі, адже в цей день по особливому звучать слова кохання. І ніби здається, неначе увесь світ наповнюється світлими, глибокими почуттями і емоціями.

Стало доброю традицією щорічно, наприкінці зими, відзначати це свято у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей». Напередодні цієї дати в святково прибраній актовій залі ліцею зібралася учнівська громада разом із своїми наставниками, щоб відзначити цей прекрасний день календаря. Ведучими була оголошена конкурсна програма «Найромантичніша пара», в якій брали участь учні І-ІІІ курсів:

  • 1 пара –Литвин Дмитро і Аліна Розкокоха,
  • 2 пара – Максим Кольцов і ЕльміраФарзалієва,
  • 3 пара – Сапак Владислав і Діана Сергієнко,
  • 4 пара – Білько Артем і Панталій Анна.

Молодь змагалася у багатьох інтелектуальних і духовних конкурсах: «Освідчення в коханні», «Сердечко», «Назви героя», «Любовна вікторина», «Вірші про кохання», «Пройди по мосту», «Запрошення до танцю» та ін.

Ведучі, Розкокоха Артем та Яковлева Аліна учні групи № 13 є активними учасниками художньої самодіяльності. Не лише проводили захід, а й організовували цікаві конкурси для глядачів.

Журі конкурсу, до складу якого увійшли: викладач Лавріненко О. М., майстер виробничого навчання Дзень Н. В. та практичний психолог Шеховцова А. В. намагались бути максимально об’єктивними у визначенні пари-переможця. У нелегкій боротьбі, виявленні таланту, здібностей, хисту тощо перемогу здобули Сапак Владислав і Діана Сергієнко. Переможці і всі учасники конкурсу були нагороджені подарунками.

Виховний захід видався по-справжньому цікавим і змістовним, залишив приємні, незабутні враження.

В цей же день  для мешканців гуртожитку силами учнівським активу під керівництвом вихователів(Барсук К. М., Мироненко В. М.) також було проведено свято, приурочене цій даті. Після завершення відбулася дискотека.

 

Переглядів: 605 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29