П`ятниця, 26.04.2024, 15:40

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:34
19.02.2018 Приготування прісного тіста та формування виробів з нього

19 лютого 2018 року в рамках проведення місячника методичної роботи у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» було проведено відкритий урок виробничого навчання у групі № 13, які навчаються за професією «Кухар; продавець продовольчих товарів» на тему: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього».

Під керівництвом майстра виробничого навчання Ляльки Світлани Михайлівни учні готували прісне тісто та робили пельмені, вареники, чебуреки.

Вироби з прісного тіста як більш давні, ніж вироби з дріжджового тіста, і були більш поширені. Але поступово прісне тісто було витіснено дріжджовим. Хоча на відміну від дріжджового прісне тісто можна приготувати дуже швидко, що є безсумнівною гідністю, особливо в наше стрімке століття.

Переглядів: 356 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728