Четвер, 25.04.2024, 19:53

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:14
08.02.2018. «Приготування холодних страв і закусок»

08 лютого 2018 року в рамках проведення місячника методичної роботи у ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» було проведено відкритий урок виробничого навчання у групі № 23, які навчаються за професією «Кухар; продавець продовольчих товарів» на тему: «Приготування холодних страв і закусок».

Під керівництвом майстра виробничого навчання Дзень Тамари Іванівни учні готували відкриті бутерброди, канапе.

Приготування холодних страв та закусок мають невід’ємну частину та значення у харчуванні людини. Для їх приготування використовують продукти різноманітні такі як - овочі сирі і варені, гриби, м'ясо, рибу, яйця, сир, ковбасні вироби, зелень.

Переглядів: 365 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728