П`ятниця, 14.08.2020, 16:07

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Організація навчально-виробничого процесу в ДНЗ "Березанський ПАЛ"

З НАМИ - СМАЧНІШЕ!

 

Підготовкою спеціалістів за професією офіціант ДНЗ "Березанський професійний аграрний ліцей" займається впродовж останніх десяти років.  Головне навчальне приміщення - лабораторія обслуговування - знаходиться на ІІІ поверсі навчально-адміністративного корпусу.

Програма підготовки включає теоретичне та практичне навчання у вигляді аудиторних занять (лекційних, лабораторно-практичних, виробничого навчання) і самостійної роботи, проходження виробничої практики і захисту творчих робіт.

Упродовж навчання, окрім загальноосвітніх дисциплін, учні вивчають предмети спецциклу: фізіологія харчування, санітарія і гігієна, організація обслуговування в ресторанах, товарознавство продовольчих товарів, професійна етика, технологічне обладнання (з основами електротехніки), техніка обчислень, облік і звітність, кулінарна характеристика страв, охорона праці, іноземна мова за професійним спрямуванням.

Значна увага приділяється виробничій практиці, під час якої учні набувають практичного досвіду на підприємствах міста Березані та області: Ресторан "АВС", кафе "ЛеоПіца", ресторан "Асторія" (смт. Баришівка). 

Щорічно в ліцеї проводяться конкурси фахової майстерності з професії: офіціант. Учні активно беруть участь у обласних конкурсах фахової майстерності та інших професійних заходах. За час навчання ліцеїсти мають змогу відвідувати найкращі виставки обладнання і новітніх технологій, якості продукції, товарів і послуг.

Періодично здійснюються екскурсії на профільні підприємства, ресторани міста, з метою вивчення виробничого та технологічного процесів. Щороку дирекція ліцею організовує виставки учнівських творчих робіт у рамках традиційних заходів («День відкритих дверей ліцею», тиждень професійної майстерності "Кращий за професією"), на яких учні можуть продемонструвати свої практичні навики. Наприклад, скласти серветку  п’ятнадцятьма різними способами.

 

Майстри виробничого навчання  та викладачі спецдисциплін – справжні професіонали, але це не заважає постійно вдосконалювати свій професіоналізм, навчаючись у відомих рестораторів.

 

 

 

 

 

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31