Субота, 15.08.2020, 00:47

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Організація навчально-виробничого процесу в ДНЗ "Березанський ПАЛ"

КУХАР – ЦЕ ПРЕСТИЖНО!

Цікава та захоплююча професія для тих, хто любить готувати їжу, експериментувати з різними інгредієнтами, фантазувати над стравами і прикрашати їх. Сьогодні професія кухаря – одна з найактуальніших на ринку праці.

Особливий інтерес вона викликає в учнів загальноосвітніх навчальних закладів, які поповнюють ряди ліцеїстів. Тому ліцей приділяє особливу увагу підготовці фахівців цієї професії і гостинно запрошує всіх опанувати ази кухарського мистецтва.

І хто знає, можливо, у недалекому майбутньому шедеври кулінарного мистецтва наших випускників стануть популярними у найпрестижніших ресторанах Європи…

Виробниче навчання проходить у сучасних лабораторіях, оснащених необхідним інвентарем, обладнанням, устаткуванням і посудом для роботи кухаря. Під час занять учні під керівництвом майстра виробничого навчання вчаться готувати страви, оцінювати, демонструвати і подавати їх.

Учні, які навчаються за даною професією, є постійними учасниками обласних та республіканських конкурсів. Свої вміння й навички вдосконалюють на конкурсах фахової майстерності.

Традиційними в ліцеї стали зустрічі з випускниками, а нині – працівниками столичних кав’ярень, ресторанів, кафе, які проводять майстер-класи з кухарської справи для учнів навчального закладу. 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31