П`ятниця, 19.04.2024, 01:41

Державний навчальний заклад "Березанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Категорії розділу
Конкурси і фестивалі [28]
Конкурси і фестивалі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:12
Моя професія – моя гордість!
Рубрика: «Учні про навчальний заклад та свою професію»

Моя професія – моя гордість!

Професія – це основна точка відліку, з якої розпочинається все свідоме, діяльнісне життя кожної людини.

Інколи дитина вже з раннього дитинства знає ким вона хоче бути, але для того, аби мрія стала реальністю, потрібно докласти неабияких зусиль.

Зацікавленість професією кухар виникла в мене поступово, спочатку й не дуже усвідомлено. Але зараз я навчаюсь в ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» на першому курсі за професією «Кухар». Не дивлячись на те, що професію я обрала несподівано, пожалкувати мені не довелось, бо вважаю цю професію цікавою та перспективною на сьогоднішній день.

Ліцей – це місце, де ми починаємо будувати власну долю. Ми ще залишаємося дітьми батьків, але вже зробили перші кроки в незвідане доросле життя.

Тут в ліцеї ми з цікавістю вивчаємо секрети професійної майстерності, приймаємо активну участь у різних конкурсах, відкриваємо власні таланти.

«Щоб стати кваліфікованим кухарем потрібно добре навчатися! Від цього залежить уміння правильно приготувати страву, вкласти в неї всі свої зусилля» - говорить наші наставники: майстри виробничого навчання та класні керівники.

Професія кухар – одна з найважливіших у людському суспільстві. Адже вона потрібна кожній людині у повсякденному житті. Обираючи професію, я обираю свою долю, свою життєву стежку.

Майстрами не народжуються, ними стають, завдяки клопіткій праці. Я дуже щаслива, що обрала професію кухаря. Вона зайняла належне місце у моєму житті. Завдяки їй, я зможу бути корисною не лише для себе, а й для усього суспільства.

Моя професія – моя гордість!!!


  Глушак Аліна,

учениця групи № 13,

                                                                                                     член прес-центру

Категорія: Конкурси і фестивалі | Переглядів: 1422 | Додав: bpal | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031